Szállítási díjak

1. VIRÁGTERMÉKEK

Virágszállítást csak Budapestre és vonzáskörzetébe tartozó településekre tudunk vállalni.

A nap 24 órájában tudsz webáruházunkban virágot (csokrot, virágdobozt) rendelni. A kézbesítést a kivánt időpontra teljesítjük. A szállítás idejét nincs módunkban percre pontosan teljesíteni. Az általad meghatározott kézbesítési időponttól fél órás eltérés lehetséges, néha több is. Ezért mindig azt ajánljuk, hogy 2-3 órás idősávot adj meg szállítási időnek.

Virágküldés akár aznapi kiszállítással

Ha sürgősen küldenél virágot, rendeld meg a virágot délután 14.00 óráig1 és még aznap kiszállítjuk. Előfordulhat, hogy egy adott virág épp nincs készleten, így azt stílusában, formájában és méretében hasonló virággal pótoljuk.

1kivéve vasárnap, ilyenkor a rendelés leadásának határideje 10.00 (dél).

2. EGYÉB TERMÉK

Kínálatunkban szereplő egyéb termékeket ( pl: kopogtatók, asztaldíszek, adventi koszorúk, stb ) az ország teljes területére szállítjuk az MPL futárszolgálat segítségével. A szállítási idő ez esetben 2-4 munkanap.

Szállítási díjak

A teljes szállítási díj2 listánk itt található:

Szállítási díj
Virágszállítás BudapestreA csokrok és virágdobozok kézbesítése INGYENES
Virágszállítás Budapest vonzáskörzetébe tartozó településekre (50 km)5.000 Ft 
Magyaroszág egész területére szállítás egyedi megbeszélés alapjánMinden nem virág termékünket Magyarország egész területére szállítjuk az MPL futárszolgálat segítségével. Szállítási díj: 2.500 Ft.

2A szállítási díjak csak a webshopon lévő termékek megrendeléseinek kiszállítására vonatkozik, ettől eltérő kérés Budapesten belül 2500 ft-os, Budapest vonzáskörzetébe tartozó településekre 5000 ft-os szállítási költséget von maga után.

Amennyiben kérdéseid vannak a szállítással kapcsolatban, kérjük lépj kapcsolatba velünk: 
Telefon: 06 1 466 6286
Email: info@difiori.hu

A szállításról további tájékoztatást az Általános szerződési feltételekben találsz.