Esküvői virágdekoráció és menyasszonyi csokrok

Gratulálunk!

Esküvőd olyan lesz mint egy neked megírt tündérmese. Tisztelgés a szerelem előtt, a Te szerelmi történeted előtt, mely elvezetett ehhez a pontig, az esküvőd napjáig. Tükörképe lesz énednek. Mert

az esküvő Rólad szól! 

A teljes körű esküvődekorációdat vállaljuk. A DIFIORI munkatársai melletted fognak állni a első találkozásunktól egészen az esküvőd utolsó pillanatáig, amikor az utolsó virág és dekoráció is a pontos helyére kerül.

Egy személyes találkozó keretén belül megismerkedünk Veled és igényeiddel. A beszélgetésen kiváncsiak leszünk mindkettőtök elképzeléseire, álmaitokra, vágyaitokra. Sokat fogunk kérdezni és minden kérdésedre válaszolunk. A tervezés időszaka alatt, együtt dolgozunk Veled és vőlegényeddel, hogy megálmodhassuk számodra a tökéletes dekorációt, mely pontosan tükrözi kettőtök személyiségét.

Esküvői csomagok

A gyönyörű esküvőhöz elengedhetetlen a gyönyörű virág. Az önmagában szép virág, ha hozzáértő kezekbe kerül, káprázatossá tudja varázsolni az esküvő helyszínét. A szerelem és romantika életre kell, az öröm megtölti a teret, a boldogság tűzvészként kebelezi be a vendégeket.

Alap csomag

32 500 Ft

Közepes csomag

49 000 Ft

Normál csomag

150 500 Ft

A menyasszonyi csokor

A menyasszonyi csokornak színben és stílusban egyaránt harmonizálnia kell az esküvő minden aspektusával, de leginkább a menyasszony egyéniségével. Te megálmodod mi megvalósítjuk!

Ezek vagyunk mi

Virágdekorációval foglalkozunk már nagyon sok éve, de mindenek előtt felejthetetlen élménynyújtással. A DIFIORI munkatársai fiatal, lelkes és már jól megedzett csapatot alkotnak a virágkötészet, esküvő- és rendezvénydekoráció terén. Ismerjük a klasszikus vonalat és képben vagyunk az új trendekkel is, így minden egyes dekorációval mesés világot keltünk életre, azt, melyről eddig álmodoztál

Mi a kreativitást és a kifogástalan dekorációt adjuk, de ebben a tündérmesében TE vagy a főhösnő!

Ugyanakkor, fontos számunkra a magas szakmai színvonal, hogy álmaid gyönyörűen lépjenek át a valóság mezejére és okozzanak Neked végtelen boldogságot azon a bizonyos Nagy Napon. Igen, azon a napon Neked csak annyi dolgod lesz, hogy felszabadultan megéld a pillanatot, a boldogságot. A többiről mi gondoskodunk!

DIFIORI a médiában

Kérj személyes találkozót!

Telefon: +36 1 466 6286 – Email: info@difiori.hu